dimecres, 23 de gener del 2013

TEMPORADA DE DUATLONS



Darrerament ens ha costat una mica massa escriure les cròniques de les competicions. Us demanem disculpes.
Un cop passades les curses de Sant Silvestre de finals d’any ens hem dedicat a competir en les duatlons, tant de muntanya com de carretera. A més de fer vàries curses de muntanya.
De totes les curses cal destacar les grans prestacions que va mostrar l’Albert Plans que va participar en dues curses consecutives baixant de 40' en els Nassos. També cal esmentar la 6a posició del Jordi a la cursa de Sant Sadurní. Però la palma se l’emporta el Per que va fer marca personal (41’07”) a la cursa dels Nassos.
També vam participar al Duatló de Mataró, on el Cèsar, el Toni, el Per i la Núria van gaudir d’un matí ben fresc pels corriols de Mataró.
La cursa es disputa per una pista de cross, un cop feta la cursa a peu comença un circuit ple de corriols on el Toni va exhibir un gran nivell sobre la “burra”. També cal destacar el retorn del Cèsar que va fer un gran parcial en Btt. La Núria va competir fent un bon paper i continua la seva progressió. Mentrestant el Per segueix amb la seva regularitat, competint a tot arreu!!!
Us passo els resultats:
- Toni Roda:     2h08'00''  (136)
- Cèsar Roda:  2h30'52'' (247)
- Per Kvam :   2h33'54" (269)
- Núria Hernàndez:2h52'33''(317)

Aquest passat diumenge, malgrat les baixes de darrera hora i el fred intens, tornem a competir en 3 modalitats diferents: Duatló de Rubí, Cursa de Sant Antoni i Cursa de Muntanya de Font Romeu.
A Barcelona s’hi presenten el Per, el Tomàs i el Txabi. Bons resultats malgrat l’aglomeració inicial. Ara haurem de patir per volar a Granollers!!!
A Rubí, tot i les baixes del Cèsar, Alberto i el Xavi, vam fer un bon paper. Era la primera Duatló de Carretera de la temporada. Com tots sabeu el lema és “Gas a fondo”... Els primers 10 km es fan volant, l’Albert i el Toni fan un gran parcial. Un cop fet la T1 comença el calvari, quin fred que fotia!!! L’Albert pateix de fortes rampes que l’obliguen a parar i estirar, tot i això fa uns 40 km força dignes. Mentrestant el Toni agafa la “locomotora” per darrera i comença a remuntar posicions fent un gran parcial en bici. La darrera transició és un tràmit per l’Albert que corre amb bastant dolor. El Toni segueix apretant i gairebé arriba a meta al mateix minut que l’Albert.
 - Albert Barrachina: 2h15'29'' (63)
- Toni Roda:              2h16'27'' (67)
 

Ara, per fred el Jordi. Cursa de Font Romeu (25km i 1000+) per sobre la neu. Per variar fa una gran cursa que el permet acabar en uns magnífics 2h44'26'' i en la posició 22

El febrer promet moltes emocions i patiment: Duatló per equips, Mitges Maratons...

1 comentari:

buddy ha dit...

Anem creixent com a equip i millorant els resultats cada dia que passa. Aquest any promet... Felicitats pels de Rubí i Mataró