diumenge, 19 de juliol del 2015

DE MOMENT LA MILLOR TEMPORADA!!


Bones Tribandes.


Arribem a meitat de la temporada i de moment podem dir que està sent, a falta de dues proves puntuables a La Lliga, la millor temporada de Triatló per Tribanda pel que fa a classificació.
Amb opcions de pujar a primera??difícil però s'intentarà fins al final.

Pel que fa a competicions, en aquestes últimes setmanes Tribanda ha estat participant a la III edició del Triatló Sprint (750-20-5) de Montgat; puntuable al Circuit Català i CNC de grups d'edat.
Sota una forta calorada es va disputar aquest Triatló i el Roger i l'Alberto van ser els Tribandas participants.


Amb una participació de 723 participants, el Roger va fer un "carrerón" acabant el 37 de la general, el 1r de la seva categoria cadet i el 4rt del seu grup d'edat 17-19.

L'Alberto, amb poc temps d'entrenament entre setmana, va plantejar-s'ho com un entrenament encarant ja l'Olímpic del Pont de Suert.




Va ser un Triatló molt ràpid ja que tant el segment de ciclisme com el de run era completament planer, exceptuant una pujada en el tram de bike.

Resultats finals:

37.   Roger......1h01'24"
322. Alberto....1h14'00"

Unes setmanes abans l'Alberto també va disputar el Triatló Olímpic (1500-40-10) d'Empuriabrava.
Seguint el seu planning d'entrenament hi va participar fent el 124º de la general amb 2h43'04".

Al segment de natació va sortir desde força darrerra i va anar millorant i remuntant fent un temps de 31' sortint-li 200 metres més. Amb una T1 molt llarga tocava el tram de bike, on el recorregut era molt planer i com a nota destacada no es podia fer drafting. L'Alberto va fer un temps en aquest parcial de 1h18'30".


L'últim segment, el de run, es va còrrer sota un fort sol. El recorregut va ser d'una sola volta amb poc públic i poca sombra. En els 3 avituallaments del circuit, la parada era obligatòria per hidratar-se.


Bon entrenament també amb l'objectiu de Pont de Suert.


Després de participar a l'última prova puntuable a La Lliga, el Triatló Sprint de Mataró al mes de maig, arribava la següent cita puntuable a la Liga ; la XII edició del Triatló Olímpic (1500-38-10) del Pont de Suert.


Va ser un dia molt calurós on va tocar deixar-se la pell per fer un bon paper i per puntuar el màxim de punts de cara La Lliga.
Gran organització i un Triatló molt atractiu i exigent alhora ja que, sobretot, el segment de bike és força dur amb uns 17km de pujada no molt pronunciada però que et fa anar amb el ganxo.


Per part de Tribanda, el Santi va fer el millor parcial de swim sortint el 62 amb 23'28" però va anar perdent pistonada mentre anava pujant amb la bici. 

Darrera del Santi van sortir l'Albert, el Raul i el Toni a pocs minuts. Mentre que l'Alberto, l'Isra i el Xavi van tardar una mica més. Entre ells, per això els separava 3'. 

L'Albert va anar remuntant-li al Santi a mesura que anava transcorrent el segment de bike fins que el va passar bastant abans d'arribar al gir de tornada. El Toni i el Raul també li van recuperar força temps però el primer en arribar a la T2 va ser l'Albert i després el Santi.

Per darrera l'Alberto, l'Isra i el Xavi tenien la seva lluita particular. Abans del km 15 de bike, el Xavi li va recuperar els casi 3' que l'Isra li havia tret. A pocs metres es trobava l'Alberto però fins a la T2 no el va agafar.

4 voltes de 2,5 km vorejant el riu van completar el Triatló dins el tram de run. Cal destacar els parcials en aquest segment de l'Albert i el Toni fent el 69 i el 74 respectivament sub 40'.
En aquest tram el Toni i el Raul van avançar al Santi treient-li entre 4' i 5' respectivament en aquest segment.


Mentrestant, el Xavi i l'Alberto arribaven junts a la T2 i a pocs minuts l'Isra. Durant els 10km l'Alberto va anar per davant del Xavi; sempre vigilat a pocs metres. L'Isra tenia un as sota la màniga ja que és un gran corredor i així ho va demostrar avançant a l'Alberto i al Xavi durant la tercera volta.


L'Alberto i el Xavi s'ho van jugar tot a l'Sprint final.


Resultats finals:

62.   Albert....2h09'22"
109. Toni.......2h17'13"
126. Raul.......2h19'51"
141. Santi......2h23'16"
199. Isra........2h34'20"
200. Xavi......2h35'04"
201. Alberto..2h35'05"



Gran Cap de setmana Tribanda a Pont de Suert i bon resultat obtenint 70 punts més a La Lliga.

Agraïr als supporters els ànims donats.



Que vagin molt bé les vacances i sobretot; BANYADOR, BICICLETA I BAMBES a la maleta que a la tornada ens esperen les dues últimes proves puntuables aquest any; el Triatló de Balaguer de Mitja distància i l'Olímpic de Banyoles.



FORÇA TRIBANDA!!!