dijous, 16 de juny del 2016

TEMPORADA 2016

Bones Tribandes!!! Molt ha passat desde l'última publicació. Això no vol dir que hàgim estat inactius durant tants mesos; TRIBANDA això ni ho contempla. Pels que ens seguiu al facebook ja ho sabeu.
Duatlons de carretera, curses de còrrer (10km, mitges maratons, Marató ) i alguns Triatlons on Tribanda hi ha participat en aquest 2016: Duatló de Canyelles, duatló Olímpic de Rubí, duatló Sprint per equips del Prat, Triatló de Deltebre (Half i Short ), 


Triatló Sprint de Blanes, Triatló Doble Olímpic de Terres de l'Ebre, Triatló Sprint de Sant Feliu de Guixols i l'Sprint de Sitges, l'Ironman 70.3 de Barcelona i Half Challenge de Salou modalitat individual i per relleus mixtes, el Triatló B de Banyoles i el Triatló Sprint d'Arenys de Mar.





Amb nous integrants a l'equip masculí, però sobretot destacar que per primera vegada s'ha pogut formar equip femení amb 3 noies, la Bea, Natàlia i Marta. Tot això fa que Tribanda vagi creixent any rera any.
Com cada any, al mes d'abril, es va poder fer l'Stage a Platja d'Aro. Aquesta edició amb el màxim  número de gent.






Com a resultats obtinguts, de moment, aquesta temporada cal destacar el Carles sumarroca fent 2º a la seva categoria d'edat Sub23 i 7º a la general al Triatló sprint de Sitges, que al final es va convertir en duatló pel mal estat del mar.
Al Triatló Sprint de Sant Feliu de Guixols, Campionat de Catalunya per Categories, va acabar 3º Sub23 i 17º de la general i al Triatló Sprint de Cambrils va finalitzar 5è de la general.
Tots aquests resultats aconseguits per l'objectiu que és el Campionat Nacional de Catalunya Èlit que es disputarà ara al juliol i on es va poder classificar finalitzant dins les places al Triatló Sprint de Blanes.

Als 10km de Nou Barris, de la categoria Promeses, va quedar 1º i 15è de la general obtenint la seva MMP en aquesta distància amb un temps de 35'10".



A part del Carles, la resta d'integrants participants estant competint a un nivell molt bo, sempre competitius i amb esperit de superar-se en cada segment.



Un bon exemple és l'Isra i el Per que a La Zurich Marató de Barcelona, després d'uns llargs mesos d'entrenament i sacrifici, van poder obtenir el resultat esperat. L'Isra baixant de les 3hores, 2h56'40", i el Per 3h09'30".










Destacar també el Raul i l'Alberto que entren dins el grup de sub 5h per acabar un Half o un Triatló B, Salou i Banyoles, respectivament.
Per part de les noies cal fer esment de la Natàlia que va acabar en 5º posició femenina al Triatló de Deltebre modalitat Short ( 1000m-56km-10km ).





No tot estant sent Duatlons i Triatlons les participacions Tribanda.





Pel que fa a Trails, destacar al Carlos Hitos que va participar a la UltraTrail TransVulcania de l'Illa de Palma on va poder ser FINISHER amb un temps de 16h42'03". Ultra duríssima de 74km amb +4350m i -4057m.
















Participacions a Marxes Cicloturistes fent-les servir d'entrenament de llarga distància, com La Mussara de 189km o la GF Barcelona de 140km. L'edició de La Ports del Maresme d'aquest any es va haver d'anul.lar per fortes precipitacions. També s'ha participat a la Orbea Monegros de BTT de 86km amb la Tribanda Marta.









Ara al mes de Juny Tribanda participarà a La Cicloturista 3 Nacions de 140km passant per Catalunya, Andorra i França tenint en 700m la cota més baixa a La Seu d'Urgell i la cota més alta al Port d'Envalira a 2407m.





Pel que fa al swim, també s'ha participat a la Marnató de Barcelona de 2200m que per circumstàncies climatològiques es va disputar al Canal Olímpic de Castelldefels en comptes de la Barceloneta i a la Marnató de Begur on es va nedar amb força mala mar.













Properes cites de Juny i Juliol al Triatló Sprint de Montgat, CNC per categories, Triatló Sprint de Manresa, Ironman Vitòria i Triatló Sprint d'Osona.





FORÇA TRIBANDA!!!