dijous, 25 d’octubre del 2012

PUPURRI TRIBANDERU!

Després de les emocions fortes del Challenge de Calella el Tribanda ha afrontat al llarg de les últimes setmanes la recta final de la temporada d'estiu.

El dia 6 d'octube el Toni se'n va a Alquezar a fer una cursa de muntanya de 37km (sonat!). Fa el 27 de 246 amb 4h50', quin nivellassu! Enhorabona crack!

El 7 d'octubre el Tribanda va ser representat pel David Gallego i el Tomàs a la Garmin Barcelona Triathlon. Va ser una edició multitudinària però ben organitzada i amb un circuit de bici que pel que sembla no va suposar massa transitós ni perillós pels triatletes federats i de més nivell. El David completa una competició molt bona fent el 7 de la seva categoria  i el 31 de la general amb 2h12'32'' i un sector de bici rapidíssim amb 1h. El Tomàs fa una gran triatló, sobretot a la bici (1h4') i aconsegueix el lloc 50 de la seva categoria amb 2h38'32''. Enhorabona als dos!
A la mateixa hora el Riera competeix a la Duatló de Queralbs, on es fan 11km de pujada amb BTT - 14km cursa a peu de pujada i baixada - 11km BTT de baixada. Sense comentaris, vaja... El primer tram de BTT el fa molt ràpid i molt motivat fent el 42 i segueix pujant molt fort ja en la cursa a peu. De baixada, però, es deixa anar conscient que l'objectiu de sub3h no és possible (Riera, competeix fins el final collons!). La baixada final amb BTT tampoc la competeix i arriba a meta amb 3h35' i fent el 100 de la general. Bé Riera, però hagúessis estat entre els 50 primers segur!

El cap de setmana passat va ser plujós i això va fer anul·lar la Triatló de Vilanova on van anar la Núria i el Pau. Al final una cursa a peu de 8,5km no arriba... un desastre total, vaja... . Almenys la Núria va pujar al podi fent la 3a de la seva categoria, enhorabona campiona! El Pau va córrer sense massa ganes després de saber que de triatló res de res i va acabar sense pena ni glòria... També va acompanyar els tribanderus una amiga de la Núria, la Míriam.
Paral·lelament el Riera es quedava a 30'' de la victòria a la cursa de muntanya Corriols de Guardiola! Això si, va ser 3r a dos segons del 2n. Aquest és el Riera que coneixem, combatiu i guanyador! Gran Riera, gran!

S'ha acabat la temporada de triatlons, fins l'abril de 2013 rien de rien! Ara toca cremar més soles de bambes i anar pedalejant per les duatlos i les mitges. Sense oblidar-se de l'aigua, ni que sigui de tant en tant!

Foteu-li canya tribanderus!
Swim-Bike-Run

PD: Aquest dissabte serà Seat-Beer-Ron! jajaja!