dimecres, 19 de desembre del 2012

TRIBANDA TRAIL



Cap de setmana de pedres, arrels i terra. Hem debutat al Circuit Català de Duatló de Muntanya. També hem corregut a la Cursa de Muntanya de Martorelles.

Anem per parts.
Duatló de Terrassa:

Arribem a Terrassa ben d’hora per anar a veure la Cursa de Muntanya, on corrien la Paula i el David. El Circuit era força semblant al de la Duatló però un pèl més llarg. Fa força caloreta i mentre van acabant els corredors anem decidint la vestimenta. Al final el David fa   52’25’’ fent el 162 i la Paula acaba fent la 295 en un temps de 1h01’55’’.
És l’hora del Duatló, debut per a la Núria. Després d’escalfar comença la primera part de cursa a peu: 6 km i pico amb no massa desnivell. L’anècdota: en Toni es deixa la sabatilla al fang i ha de tirar endarrera a buscar-la!!!
Un cop feta la transició comença el segment de BTT. Són 20 km amb dues voltes. El circuit és força exigent amb desnivell i tècnic. Totes les pujades són per pista i allà els tribanderus poden apretar. Però un cop comença la baixada tots excepte el Per tenen problemes. El Toni i l’Albert van perden totes les posicions que guanyen pujant. Per darrera la Núria pateix força, no físicament però sí a nivell tècnic. Quins corriols!!!
Arriba la segona transició. El Toni surt com una bala i al seu darrera l’Albert també va per feina. La segona cursa a peu és una volta de 2 km i poc!!! Per darrera el Per fa un gran parcial de carrera. La Núria finalitza el seu bateig en Duatló de Muntanya amb una sensació agredolça, està forta però no ho ha pogut demostrar!!!
Els resultats són:
122. Albert---1h56’29’’
    129. Toni-----1h57’05’’
    193. Per------2h09’12’’
     291. Núria----2h32’52’’

A Martorelles, participen el Jordi Riera i el Plans. És una cursa de muntanya de 23 km i uns 1300+ metres de desnivell. La cursa és força maca però exigent. El Plans es surt fent un temps magnífic de 2h33’21’’ i marcant el 32è millor temps. Al Jordi se li fa força dur i acaba fent el 72è en 2h47’20’’

Des d’aquí volem felicitar a tots els Tribanderus pel bon any que hem fet i desitjar que l’any vinent puguem estar una mica millor...
Apa BONES FESTES!!!!

2 comentaris:

Cristina ha dit...

Moltes felicitats nois! Jo ja no trobo qualificatius al diccionari.

Menció especial per la gran Núria, lluitadora excepcional, no et preocupis per la sensació agredolça, aviat seràs la reina del duatló.

Per ha dit...

Gran relato Albert, y un gran día!

Yo disfruté mucho, Núria ya verás que en la siguiente será todo más fácil.