dimarts, 26 de febrer del 2013

DUATLÓ D'IGUALADA



El Diumenge passat vam anar a fer uns dels Duatlons mítics del calendari. El Duatló d’Igualada. És de format curt i ràpid, has d’anar gas a fons des del principi fins al final.
La climatologia ens va acompanyar, feia fred però amb la tèrmica i els guants era més que suficient.
Ens vam presentar a la sortida el Toni, l’Albert Plans, la Núria, el Tomàs, l’Alberto i l’Albert. Cal destacar el debut de la Núria amb la seva nova BMC.
Un cop sona la botzina comencen les hostilitats. Com corre la gent, és brutal el nivell que hi ha... El primer tram són uns 4’75 km pel mig del bosc que té totes les característiques de cross. Gir dreta, gir esquerre, pujada i baixada. Es va molt ràpid, un cop finalitzat anem cap a la pista d’atletisme on està situat el box.
Comença el segment de ciclisme: 18 km amb tendència a pujar al principi i a baixada al final. L’Albert aconsegueix anar en un grup gran, per cert força perillós ja que hi feia aire i la gent anava fen “bandades”. Per darrera tant el Plans com el Toni demostren el seu nivell sobre la bici i remunten posicions. El Tomàs fa un bon parcial sobre la bici que li permet avançar a l’Alberto. Per darrera la Núria, tot i que va sola en tot moment, fa un bon parcial.
El darrer segment és una volta al mateix circuit de cross. Tots ho donem tot i això ens permet avançar posicions.
Al final cacaolat calent i coca!!! Un bon final.
Els resultats són:
-         Albert Barrachina: 1h00’01” (78)
-         Albert Plans:         1h01’57” (112)
-         Toni Roda:           1h02’52’’(134)
-         Tomàs Corredor:   1h13’02’’(316)
-         Alberto Moreno:    1h15’42’’(348)
-         Núria Hernàndez:  1h22’29’’(378)
Per cert gran resultat com a equip fent el 19 de 43 participants!!!
 
D’Altra banda el Txabi Albert va participar al Maratest. Cursa que serveix per preparar la Marató de Barcelona. Són 30 km pels carrers de Badalona. Va ser un gran entrenament que ha de servir per consolidar els ritmes de cara a la gran fita de l’any: la Marató.
Ànims i cap Txabi.

Propera estació Sant Joan de les Abadesses... Buff anirem a patir!!!







1 comentari:

TXABI ha dit...

Quin "equipás", no ?. Aneu molt forts... Us començaran a témer els rivals molt, molt aviat...
Felicitats !