divendres, 8 de febrer del 2013

TRIBANDA NON STOP...


Aquest cap de setmana ha estat molt complet per Tribanda ja començant dissabte amb el sempre explosiu Duatló per equips del Prat de Llobregat on l'Albert, el Toni, el Santi i el Xavi van fer un bon paper acabant amb un temps de 1h05'59'' els 3 sectors que constaven de còrrer 5km + 20km de bici + 2,5km finals corrent.
La cita es va donar al Parc Nou del Prat; uns 130 equips preparats per la sortida que es donava minut a minut. Terreny completament planer tant per còrrer ( 4 voltes d'1,25km i acabant fent-ne 2 ) com per la bici, que es tractava de donar 4 voltes de 5km per fora el parc amb la dificultat que aquest dia bufava un vent fort molt empipador.
Nervis inicials i sorpresa corrent els 5 primers kms en menys de 19'. Al segment de ciclisme hi havia trams on el fort vent dificultava el poder mantenir la velocitat constant però tot i així es va poder aconseguir una mitja de 35km/h gràcies als relleus constants que anàvem fent.
Destacar l'entrebanc que va tenir l'Albert a la segona volta del ciclisme on va notar que la roda del davant no estava en les millors condicions; fluixa per una possible pinçada i tot i així vàm seguir els quatre amb precaució però sense baixar el ritme i les pujades de bessons que tenia de tant en tant el Toni.
A l'últim segment tocava apretar les dents i còrrer els 2,5 kms al que donessin les cames. Destacar el gran debut del Santi en aquesta modalitat del Duatló i la bona organització de la prova.


Diumenge tocava cita als runners del Tribanda a Granollers fent La Mitja Marató i per altra part la sempre dura Marxa del Montserratí.
Com cada any ens vàm donar cita a l'interior del pavelló per preparar-ho tot abans de començar. Últims moments per escalfar i tocava col.locar-se cadascú al corresponent calaix de sortida.
Puntualitzar que el recorregut actual sembla més ràpid i menys pesat que l'anterior ja que l'anada a la Garriga i la tornada es fan per camins diferents.
Els primers kms per Granollers venen acompanyats de molta gent al carrer animant fins que t'endinces a la zona del Polígon direcció La Garriga. Del km 5,5 al 9 entres en la sol.litut del corredor; molt poca gent al carrer i rodant amb algún grup que vagi a un ritme similar. Un cop a La Garriga apareixen 3 kms plens de gent. Sense voler t'acceleres per dins el poble fins que en surts i ja et veus de tornada cap a Granollers per una carretera ràpida, planera i d'un constant descens; exceptuant tres tobogans. Depén de com t'hagis près l'anada a La Garriga pots pagar-ho de tornada; el sobreesforç dels 10 primers kms a un ritme superior al de costum es pot pagar als últims kms.
Per desgràcia a l'Albert li va passar això! Els primers 12kms amb la llebre d'1h20' li van passar factura a part del Duatló del dissabte. El Xavi va seguir un ritme constant de 4' durant tota la cursa, en Per va fer MMP baixant en 10'', el Toni va pagar les molèsties amb les que va acabar el Duatló del dissabte i va tenir alguns ensurts musculars durant La Mitja; l'Alberto es va notar que no està en el seu millor moment de forma degut a la falta d'entrenament...cap problema!!aquest en 2 setmanes hi torna a ser-hi. La Núria va acabar molt contenta amb el temps que va fer i en Tomàs i el Txabi van acabar una mica decebuts amb el temps marcat. La següent anirà millor!!

Resultats finals:
505. Albert.....1h24'54''
544. Xavi.......1h25'19''
1258. Per........1h30'50''
1998. Toni......1h34'59''
3214. Alberto..1h40'14''
5112. Núria.....1h47'21''
5919. Tomàs...1h50'35''
7668. Txabi.....1h59'18''

Destacar també el bon resultat de la Belén que va participar al Quart de Mitja quedant la 313 fent un temps de 28'37''.

Per altra part en Jordi Riera i l'Albert Plans van participar també el Diumenge a la sempre exigent Marxa del Montserratí. Una Travessia de 22kms amb uns 800m de desnivell positius que transcorre entre altres llocs per la Serra de Rubió, entre Esparreguera i Collbató. Mateix circuit que en altres edicions però en sentit contrari; això va ser, a part del vent i el fred, el que la va convertir en una edició lleugerament més dura.

En Jordi va fer una excel.lent cursa mantenint-se sempre al capdavant del grup i va fer podi acabant en la 2ª posició amb un temps total d'1h46'11''.
L'Albert Plans es va mantenir al segon grup fins arribar al Castell de Collbató, on va perdre pistonada a conseqüència de la fatiga i va acabar finalment en la 14ª posició amb un temps de 2h00'14''.

Com podeu veure Cap de Setmana rodó per Tribanda. Aquest diumenge el Toni participa a la Duatló de Muntanya de Blanes i el cap de setmana vinent podreu veure Tribanda a La Mitja Marató de Barcelona. Anirem informant de més esdeveniments!!!

Ara toca seguir entrenant i anar participant a les properes Duatlons per anar agafant to per la Temporada de Triatló que comença a finals d'Abril.
 
Merci pels ànims donats al Prat i FORÇA TRIBANDA!!!!

1 comentari:

Cristina ha dit...

Gràcies pel comentari, però el resultat va ser pitjor que l'any passat i no gaire bó ni l'any passat ni aquest. Però nois, és el que hi ha!