dijous, 21 de març del 2013

MARATÓ DE BCN i DUATLÓ DE BANYOLES


Doncs aquí els teniu! El maratonià barceloní amb la medalla, el futur maratonià americà que va fer 30 km (és norueg, no fós que se m'enfadi!) i les llebres, waterboys i animadors de torn. 

El Marco va finalitzar amb èxit la seva quarta Marató després de completar una competició perfecta! Bon ritme, obedient al seu entrenador (www.enformax.es) i gaudint a tope de l'ambientarru que es respirava pels carrers de Barcelona i el clima ideal per córrer 42,195 km. L'Alberto li va fer costat durant els primers 27 km (com si res) i el Pau s'hi va afegir a la mitja per acompanyar-lo fins la meta. El mèrit recau en el fet que el Marco ha estat tres anys lluitant contra una pubàlgia que no el deixava tranquil i que l'entrenament específic per la Marató només ha durat 10 setmanes! 
En definitiva, Marató on creua la mitja en 1h47' per afrontar el més complicat: el famós km 30 posterior a la zona de la Diagonal d'anada i tornada des de Diagonal Mar, no s'acaba mai! Després força de "coco", superar el Pg. Marítim, Arc de Triomf i baixada fins el Pg. Colom per encarar el Paral·lel amb concentració i determinació. L'arribada és un regal merescut i lluitat! 3h38'27'', 5'11''/km de mitja i un somriure d'orella a orella!
Enhorabona Marco! És el moment de seguir entrenant i gaudint!

I aquí teniu l'altre maratonià barceloní-espluguenc! 

El Txabi va sumar una altra marató a les seves cames. És d'aquells runners a qui no se'l veu massa però sempre hi és! Un dels milllors moments va ser quan es va creuar amb el Marco, l'Alberto i el Pau quan aquests passaven pel km 22 i el Txabi pel 18, a la Meridiana. Va completar la prova en 4h40'. 
Enhorabona, Txabi! Cuida't, això si. Entrena bé i segueix endavant!




Pel que fa Banyoles, Duatló olímpica (10 km run + 40 km bike + 5 km run). S'hi presenta el Tomàs per seguir optimitzant la seva preparació pel Half Challenge BCN-Maresme. El Plans és baixa d'última hora. 

El Tomàs fa un bon parcial de run els primers 10 km i afronta la bici amb ganes. Es tracta del mateix circuit que el de la tri, força trencacames, però el Tomàs millora el temps d'aquest parcial (es nota www.enformax.es!) tot i que posterioment ho paga als últims 5 km de run, on va fós! Ja se sap, les duatlons són molt dures, res a veure amb les triatlons!
Finalment 2h41' fent el 16 del seu grup d'edat i el 315 de la general. Bé Tomàs! Es va acostant el repte! Segueix fent els deures!

D'aquí res Setmana Santa i posteriorment arriba l'Stage de l'equip a Platja d'Aro, quines ganes!

Som-hi nois/a! Swim Bike Run!

1 comentari:

TXABI ha dit...

Gràcies per enrecordar-vos del "iaio"...
I de 4:40 rés de rés: 4:39:54 !!!
(veureu que, amb els anys, cada segon val el seu pes en or).