diumenge, 8 de juny del 2014

MAIG DE TRIATLONS

Aquest mes de Maig el Club Tribanda Triatló ha seguit en la seva línia, participant en varis triatlons i marxes ciclistes. Destacant la Marxa Ciclista Gran Fondo la Mussara on el Jack Hitos va participar malgrat tenir sèries seqüeles de la caiguda que va patir fent una NON STOP de BTT. Va decidir fer el circuit curt, uns 90 km plens de desnivells i de paisatges esplèndids pel Priorat i el Montsant.

En quant a les triatlons hem fet una mica de tot, sprints i Half de Lleida.

El dissabte 17 de Maig vam participar al Triatló de Sant Feliu de Guixols. És un circuit espectacular!!! Per sort el dia va acompanyar i els nostres triatletes van poder gaudir d'un mar pla, un circuit de bici "ciclista" i una cursa a peu sense massa calor. Va ser un Triatló ple d'igualtat entre els nostres esportistes, el Tomàs va fer un gran parcial nedant, traient molta avantatge als companys. Un cop a la bici el Toni va poder agafar al Tomàs. En Xavi i en Raúl anaven recuperant per darrera...Al parcial de còrrer el Raúl va recuperar la 2ª posició i el Tomàs va poder aguantar la 3ª tot i la retallada de temps que va fer en Xavi. Al final per equips vam ocupar la posició 30 de 40 participants.

Un altre Triatló Sprint on hem participat ha sigut a Mataró. Molt nivell a la platja, l'actual campió d'Espanya, Nan Oliveres, hi va participar acabant en 1ª posició. El dia semblava dur...600 federats sortint alhora per nedar només 750m, quina guerra. Al final però va sortir més o menys bé i traient els cops habituals tots vam tenir una natació "plàcida". L'Albert surt al davant amb el Carles molt a prop, mentrestant el Raúl i Toni surten només separats per 3"!!! Un cop a la bicicleta ens centrem a volar i a no caure. Crec que Mataró és realment un circuit perillós, molt ràpid, massa gent... Es fan uns pelotons enormes on el mínim error pot causar una masacre!!! En Toni ha fet una gran transició i ha pogut avançar al Raúl al circuit de bici. Ens baixem a còrrer força endavant, el circuit és pla però fa calor...Aconseguim fer uns grans parcials de cursa a peu que ens permetran fer els 22 per equips de 53.

El diumenge 25 de Maig es va disputar la I Triatló Half de Lleida-Gimenells on el Toni i l'Albert van participar. Molt bon Triatló, bona organització, molt bona feina dels voluntaris i sense cap problema amb la lacra de la MD i la LD, el Drafting!!!

Es neda en els 2 llacs, bona natació, neta i sense cops. Un plaer... Un cop finalitza la natació ens posem a pedalar. Circuit força pla però al final ens surten uns 500m de desnivell. Això si entrava aire i es notava i molt. Al final surten uns 92 km on no es pot deixar de pedalar ni un segon. La cursa a peu és un mixt entre els carrers del poble i els camins dels voltants. Molta calor i els quilòmetres no passen ràpid. Es fa molt dur però al final entren a meta amb uns temps bons i en posicions força bones.

Sense cap dubte és un Triatló molt recomanable!!!

Ahir dissabte es va disputar a Manresa el Triatló Sprint i Tribanda també hi va participar amb el Santi, Tomàs, Raul i Xavi. Tot això i més a la següent crònica.

Ara el Triatló Sprint del Penedès i un dels grans!!! Half Challenge Kraichgau ( Alemània ).