dimarts, 11 de març del 2014

DUATLONS DE CARRETERA



En les darreres dates el Club Tribanda Triatló hem participat en les competicions més trepidants/stressants de l’any. I és que les Duatlons de carretera en format sprint són curses on no tens temps ni de mirar el rellotge. Si beus aigua del bidó has de vigilar que no se t’escapi el grup de bici...Obre’t el gel ràpid que et fotràn un pal...Cada corba i cada metre es lluita com si fos el darrer.
Amb la consigna de donar-ho tot ens vam presentar al Duatló d’Igualada, feia força fred...ja a l’escalfament es veu el nivell dels participants. És un Duatló ràpid, al principi són gairebé 6km de cursa a peu, seguidament 18 km en bici on és vital agafar un bon grup i al final 3km de carrera.
Els tribanderus vam sortir a per totes realitzant grans parcials i obtenint uns bons resultats finals
53.   Albert...1h00’46’’
137. Santi.....1h05’33’’
320. Tomàs...1h15’42’’
El Raúl va tenir problemes amb el xip i no surt en els resultats oficials però va estar sobre 1h10’. Per equips vam obtenir la 29à plaça dels 42 equips participants

El dissabte 1 de Març ens presentem a l’Ametlla del Vallès: Duatló pla, ràpid, tot asfalt i només amb una pujada al sector de bici. El resultat: bessons enrampats, isquios com a pedres i un desgast molt considerable...No hi ha res com donar la informació correcta!!!
En fi, el circuit de cursa és un trencacames, no hi ha un metre pla...Hi ha terra i realment és complicat agafar el ritme. Tot i això vam sortir a totes per agafar un bon grup de bici. La sorpresa de la jornada la va protagonitzar el Carles fent el segon millor parcial dels tribanderus i corrent a un nivell molt alt.
Un cop agafada la bicicleta comença el sector més llarg. El resum és molt vent, molts cons, molta arrencada per no perdre el grup i una baixada i pujada pronunciada. Tot això repetint 3 vegades per un total de 24 km. Va ser molt dur...
I un cop deixar la bici, tornada a la tortura de la cursa a peu... Realment els resultats van ser molt millors que les sensacions.
29. Albert....1h08’41’’
71. Carles....1h12’18’’
81. Xavi.......1h12’41’’
112.Toni......1h15’05’’
156.Raúl......1h17’32’’
Per equips vam quedar els 13ens de 39!!!

En les següents setmanes parlarem del nostre paper a la Marató de Barcelona, al Duatló de Banyoles i d’altres curses.
La temporada ja és aquí...no descanseu gaire que “aquí ningú entrena”.