divendres, 18 d’abril del 2014

MOTORS A PUNT!! STAGE PRETEMPORADA


Com cada any, Tribanda per aquestes dates organitza l'Stage de Pretemporada per acabar d'encarar l'inici de Temporada de Triatló. I per tercer any consecutiu s'organitza a Platja d'Aro on degut a l'ubicació del lloc, i també a l'hospitalitat de l'hotel on ens allotjem, ens facilita molt les coses alhora de fer els entrenaments i l'estança.


Rècord d'assistència aquest any amb 10 federats. L'Stage es va iniciar dissabte ben d'hora amb una sortida ciclista de 117km; iniciant-se desde Platja d'Aro fins a Sant Pere Pescador passant per diferents municipis com St. Antoni de Calonge, Calonge, La Bisbal de l'Empordà, Verges, l'Escala, Sant Martí d'Empúries i tornant per Bellcaire, Torroella de Montgrí, Palau-Sator i Peratallada desfent el final de la ruta fins a Platja d'Aro.

Sortida molt rodadora on només hi havia un portet entre Sant Antoni de Calonge i La Bisbal. I on la mitja de velocitat va ser en tot moment força alta rodant en grup.



Al migdia tocava recuperar forces tot dinant, tant equip com parelles acompanyants, tots junts!! I després un breu descans perquè a la tarda, a partir de les 17:15 hores, tocava posar-se el neoprè i intentar nedar una mica al mar. La temperatura de l'aigua no va acompanyar al principi; encara que passat uns minuts el fred havia desaparegut momentàniament. Uns van acabar fent 1000m i altres 1500m o 2000m. Degut a la baixa temperatura de l'aigua, els símptomes de rampes van anar apareixent en molts dels integrants. 


Fins i tot el Santi va haver de sortir de l'aigua per la Cala del costat on havíem iniciat l'entrenament ja que no podia moure les extremitats de cintura en avall.


Transició ràpida, temps per canviar-se a l'hotel i posar-se la roba de còrrer. La ruta, ja marcada, pel llarg Passeig Marítim de Palamós i entrant seguint la riera cap a l'interior.

8,5km a bon ritme; l'Albert, Santi, Toni, Carles i Xavi l'anada a ritme de 4'14". A pocs segons arribaven el Raul, l'Hitos i el Tomàs.

La tornada va ser des d'un principi "a cuchillo". El Tiburón Carles va anar incrementant el ritme sutilment; i només el va poder seguir i sobrepassar l'Albert. La resta els seguíem a pocs metres; això sí!! La tornada a 3'53" de mitja.

El David no va poder sortir a còrrer ja que va quedar força tocat de les rampes dins l'aigua. Destacar el retorn i l'esforç de la Núria ja que va tenir forces de còrrer uns quants kms després del "tute" de tot el dia.


Estiraments, dutxes i el gran descans i relax per tothom i ben merescut després de la gran jornada d'entrenament fet.

Bona taula tot sopant i petant tots la xerrada i a dormir a una hora prudent que l'endemà tocava despertar-se ben aviat de nou per intentar fer, qui muscularment pugués, una última sortida ciclista de 60-70kms.

Aquesta no tant rodadora pujant desde St. Antoni de Calonge a Romanyà, baixant a Llagostera i pujant de nou desde Llagostera a Sant Grau.
Grans vistes desde dalt i forta la baixada cap a la Carretera costera. Des d'aquest punt fins arribar a St.Feliu van haver-hi alguns atacs i el ritme va ser força elevat tot i no ser gens fàcil ja que és una carretera de constants pujades i baixades.

Per problemes musculars, el Santi i la Núria van haver de descansar durant la jornada del diumenge. Un bon dinar després de les respectives dutxes va ser la cloenda de l'Stage d'aquesta Temporada. On es va poder comprovar que el nivell dels membres de l'equip va millorant any rera any.


Esperem l'any vinent augmentar el nombre de Tribandas que venen a fer l'Stage.



Per altra banda no podem deixar-nos als membres de la secció runners; Per , Belén, Txabi i Joan, que en aquestes últimes setmanes han participat en algunes curses populars com la Cursa del Corte Inglès i La Cursa dels Bombers. 


Destacar el nostre Txabi que participant a la Cursa dels Bombers va ser la seva Cursa nª 100. No li va sortir una bona cursa però era el de menys. Enhorabona crack i esperem que hi puguis posar el 2, el 3 i perquè no el 4.


Esportivament mencionar el bon temps del Joan amb 40'32" i el Per amb 42'20" a la Cursa dels Bombers. 10km amb moltíssima calor. 








La setmana vinent ja comença la temporada de Triatlons per Tribanda. I la primera cita serà a Blanes amb la modalitat Sprint ( 750m-20km-5km) on l'Albert, el Santi i el Carles seràn els membres participants per l'equip. Sort a tots!!

FORÇA TRIBANDA