divendres, 16 de maig del 2014

LES 3 PRIMERES DE LA TEMPORADA


Bones de nou Tribandas!!


Ja fa quasi bé un mes que no apareixíem per aqui i en aquest mes s'han fet forces coses; el Triatló Sprint de Blanes, el de Sitges i el Fasttriatlon de Castelldefels. A part d'alguns membres participar a l'Extreme Man de Salou i algunes curses BTT de renom.


A finals d'Abril es va disputar el Triatló Sprint de Blanes. Allà hi van ser el Carles, el Santi i l'Albert. Aquest any la metereologia va permetre que es puguessin fer els tres segments del Triatló ja que l'any anterior només es van poder disputar 8km corrent. 

Com a equip vam fer un gran paper quedant el 15 de 44 i puntuant 76 punts per a La Lliga de Clubs. Com tots els Triatlons Sprints, explosius en tots els segments. Victima d'això en va ser l'Albert on a la natació li van donar un fort cop a l'ull. 
Secció de ciclisme molt ràpid amb dues fortes rampes d'entre 200-300m que picaven amunt on trencaven el ritme i fèien que els grups es trenquessin. 

Resultats Sprint Blanes (750-20-5):

50.   Albert....1h06'
77.   Santi......1h07'43"
105. Carles....1h09'20"

A principis de Maig va tenir lloc la VII edició del Triatló Sprint de Sitges on representant a Tribanda hi van participar el Carles i el Tomàs. 
Normalment Sitges sempre destacava per no tenir un segment de natació fàcil a conseqüència de l'estat del mar i aquest any no va ser una excepció. 

El tram de ciclisme permet agafar fortes velocitats i que es crein grups bastant nombrosos. Van ser 3 voltes per un tram d'una carretera tancada al trànsit i 4km que anaven de boxes a la carretera tancada per on s'havia d'anar i tornar. 

El segment de còrrer es va disputar pel Passeig Marítim; dues voltes de 2,5km on es fa notar el caliu del públic assistent. 
Destacar el resultat final del Carles que va quedar 9è de la seva categoria sub23. I animar al Pau ja que va causar baixa d'última hora. 

Resultats Sprint Sitges (750-20-5):

66.   Carles....1h06'35"
233. Tomàs...1h15'15"

Dissabte passat es va disputar al Canal Olímpic de Castelldefels la III edició del FastTriatlon; aquest any puntuable al Circuit Català i a la Lliga de Clubs de la Federació.
El Santi, el Raul i el Xavi van ser els representants Tribanda. Puntuals a les 8:30h es va donar la sortida en un Canal on la temperatura de l'aigua era boníssima. Els bons nedadors van aprofitar per fer uns bons temps.

El segment de ciclisme constava de 3 voltes en direcció al Passeig Marítim de Castelldefels amb constants rotondes i girs a cons per canvi de sentit. Hi havia trams on es podia rodar força bé i agafar velocitats constants força ràpides. Prova d'això van ser les mitges de velocitat que es van agafar per part de quasi tots els participants. 

El Raul i el Xavi van poder fer 2 de les 3 voltes junts al mateix grup donant-se constants relleus. El Santi anava força més avançat.
El tram de còrrer va ser una volta anar i tornar vorejant el canal. Recorregut completament planer amb una curta rampa pronunciada de terra cap al final de la prova on et fèia acabar de buidar fins l'última gota de força.

Resultats Sprint FastTriatlon (750-20-5):

58.   Santi...1h01'03"
167. Xavi...1h07'44"
173. Raul...1h08


Pel que fa a la Mitja distància, el David Gallego va participar diumenge passat a l'Extreme Man de Salou ( 1900-90-21).

Destacar el gran resultat final fent el 154 de la general amb un temps de 4h35'11" amb un segment de còrrer força trencacames.

Properes proves on podreu seguir a Tribanda al Triatló Sprint de Sant Feliu de Guixols i a la I edició del Triatló Half Prosan Lleida-Gimenells de la setmana vinent.

FORÇA TRIBANDA!!