dilluns, 1 de setembre del 2014

FI DE LES VACANCES!! RECTA FINAL


Com han anat les vacances? Ja tornem a ser aqui però Tribanda no ha descansat en tot el mes d'agost!!


Vàm acabar participant al mes de juliol a la II edició del Triatló Sprint d'Osona on cal destacar el bon paper que es va fer acabant en la 15ª posició de 38 equips. Un Triatló Sprint molt exigent sobretot el segment de ciclisme amb constants pujades i atractiu ja que el segment de còrrer es va  disputar a la localitat de Vic. 


A principi d'Agost, el Santi i el Tomàs van participar a la mítica Travessa de Sitges; aquest any la LXV edició i organitzada pel Club Natació Sitges.

2200 metres que van fer servir per entrenar però també per competir. Degut a les tormentes de la nit anterior el mar no estava en les millors condicions; tot i així van acabar el 49è i el 157º de la general amb un temps de 37'47" i 46'35" respectivament.


Pel que fa al Carles va participar a la Iris Night Run de Figueres. Cursa popular de 8km on va quedar el 8è de la general i el 2n Sub30 amb un temps de 29'53".



El ciclisme és un dels esports que més afició aporta durant l'any; als mesos de vacances encara més i si ets triatleta s'accentua.


L'Albert i el Toni, els 2 Tribandas que participen a l'Ironman Barcelona d'aquest any, van trobar una ruta estiuenca " per estirar les cames ". Sortint desde Camprodon i passant per Castellfollit, Beget, Rocabruna i acabant a Camprodon. Amb el premi extra de pujar a Vallter 2000 després dels 90 primers kms... Al final +3000m amb una bona post-recuperació final.



No tot ha estat entrenar; hi ha hagut moments també per les reunions i la diversió. I com cada any es va fer el ja típic dinar d'estiu. Aquest any amb uns grans anfitrions, el Tomàs i la seva dona Ana.



Com hem dit al principi, les vacances ja s'han acabat. I encarem un mes i mig ple de competicions per finalitzar la temporada. 

Setembre carregat de Triatlons començant amb l'edició XXIX del Triatló de Catalunya que es disputa a Banyoles, modalitat Olímpica, i continuant amb el Half de Berga i el Triatló Sprint de Calafell.
Dos d'aquests tres Triatlons puntuables per La Lliga de Clubs de La Federació. 


I un Octubre amb la prova reina de la Llarga distància, l'Ironman Barcelona, que es disputarà el diumenge 5 d'Octubre i on l'Albert i el Toni hi participaràn.

Coincidint amb la Garmin de Barcelona que es disputa el mateix dia i on d'altres Tribandas hi seran presents.

Molta sort a tots.



FORÇA TRIBANDA!!!







2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Tribanda, soc Óscar i soc de Sant Just i magradaria coneixer el vostre club, soc principiant amb els triatlons, pero amb moltes ganes de superarme a mi matéix, com puc contactar amb el club per coneixervos?

buddy ha dit...

Hola Oscar. Perdona la demora però tot mirant el blog acabo de veure el missatge que ens vas deixar al setembre. Estava a la safata de spam. No l'he vist fins ara.

Si et va bé passa'm el teu email o envia un correu electrònic a tribanda_triatlo@hotmail.com i t'expliquem, si encara estàs interessat, com funcionem.