dimecres, 19 de febrer del 2014

MITGES MARATONS I DUATLONS


A principis de mes va tenir lloc una altre edició de La Mitja Marató de Granollers; la segona Mitja per excel.lència de Catalunya per quantitat de participants.

Com cada any Tribanda va desplegar un gran nombre de participants, en total 6 i la Belén participant al Quart de La Mitja.
És una Mitja Marató amb molt d'ambient i força ràpida amb inici i final a Granollers passant per La Garriga. Els primers 10 kms es fan en un constant desnivell + però molt poc pronunciat i la tornada desde La Garriga, exceptuant 3 rampes, és descendent.

El Santi va fer una cursa intel.ligent i conservadora durant els primers 10 kms i després veient que ho tenia tot cara avall es va deixar anar acabant els últims kms a 3'50" acabant  amb 1h27'14" i fent MMP. El Pau tornava després de molt de temps sense competir i igual que el Santi va voler fer un inici controlat per poder fer la segona meitat més fort; però a ritmes diferents acabant a 4'05" i amb un temps final de 1h38'55". Destacar el Raul i la seva millora ja que va poder fer baixar la seva marca en 2' i quasi fer baixar el temps final d'1h30' però 9" li van impedir. Al final 1h30'09" MMP. 


El toro del Tribanda, en aquesta edició de La Mitja, va ser el David Gallego que va poder fer un temps de 1h26'19" i això té més mèrit si el dia abans t'has "cascat" uns 200km amb bici. El Per va anar incrementant kms de cara a La Marató de Barcelona del 16 de Març finalitzant amb un temps de 1h32'11". El Txabi, quasi sense haver entrenat, després d'una lesió llarga va poder baixar el seu temps de l'any passat en 1' acabant en 1h58'28" i amb bones sensacions.

Mentrestant la Belén va participar al Quart de La Mitja i va finalitzar-la amb un temps de 26'57" també fent MMP.


Aquest cap de setmana passat ha estat marcat per les competicions, tant dissabte com diumenge.

Dissabte es va disputar el Duatló per equips del Prat de Llobregat. Un Duatló Sprint ( 4km-20km-2,5km ) explosiu, amb un total de 130 equips participants. Aquest any Tribanda, per primera vegada, hi va participar amb equip A i B.
L'equip B estava format per l'Hitos, el Carles, el Raul i el Tomàs i l'A per l'Albert, el Santi, el Toni i el Xavi. Els 4 primers kms es tractava de donar 3 voltes per dins el Parc Nou, tram completament planer, abans d'entrar a boxes per començar el segment de la bici. L'equip B, comptant la primera transició, li va sortir un temps de 18' mentre que a l'equip A li va sortir una bona però millorable mitja de 3'50".

El vent no va acompanyar gaire a la secció de ciclisme ja que hi havia zones on bufava en contra i es fèia molt molest; 4 voltes a un circuit de 5km que vorejaven el Parc per fora. L'Hitos va tirar quasi tota l'estona del carro a l'equip B fent un bon parcial mentre que l'A van poder anar fent relleus sortint-los una mitja de 35,8km/h; llàstima de les rampes del Toni a l'última volta i mitja. 


L'últim segment, els 2,5km, eren 2 voltes altre cop per dins. A les cares de tothom es vèia el patiment; no es podia afluixar ja el ritme. S'havia d'anar animant i empenyent els que ja flaquejaven una mica. Tot i així tant el B com l'A els hi va sortir un bon parcial. El B finalitzant a 4'30" i l'A fent l'última volta a 3'44". 

Destacar l'equip B ja que era la seva primera participació amb un resultat final d'1h08'09" acabant a la 73ª posició. 
L'A va poder acabar a la 47ª posició amb un temps de 1h02'52" però amb un regust una mica amarg ja que coincidim en que s'hagués pogut millorar en alguns parcials. L'any vinent tots més i millor!!
Moltes gràcies a tots els supporters que ens van venir a animar: Noelia, Núria i Pepo.


Com bé dèiem, cap de setmana complet!! Mentre dissabte uns van participar al Duatló per equips el diumenge els runners Per, Belén i Txabi van participar a La Mitja Marató de Barcelona. 

Mitja Marató completament urbana pels carrers de Barcelona amb força ambient, com de costum, i un dia que va acompanyar tant per la temperatura com pels núvols que hi havia gens amenaçants.

El Per va poder competir a bon ritme baixant 1" l'1h29' que el permet classificar-se per La Marató de NY. La Belén, per la seva part, es va marcar una millora de 13' respecte l'any passat acabant amb un temps de 2h10'47". Enhorabona Belén!!

Pel que fa al Txabi va millorant els seus resultats i es desmostra perquè va fer 3' menys que a La Mitja de Granollers de fa 15 dies però encara està una mica lluny de la seva MMP. Al final acabant amb un temps d'1h55'45".


Com heu pogut veure ja ha començat la temporada de Duatlons i Tribanda "ja va calent" esportivament!!
No us perdeu la següent cita aquest diumenge al Duatló Sprint d'Igualada i segurament l'1 de Març al Duatló Sprint de l'Ametlla del Vallès.


Destacar també la participació aquest diumenge dels Runners Tribanda al Maratest de 30km de Badalona.

FORÇA TRIBANDA!!













1 comentari:

Cristina ha dit...

Moltes gràcies tribanderos per parlar de mi i felicitar-me. S'ha de dir que l'any passat vaig haver de parar-me tres vegades per culpa d'una ferida al peu i que portava dos mesos sense córrer.

Però sí, estic molt contenta y agraïda. Els vostres ànims em motiven, ja ho sabeu!