dijous, 30 de gener del 2014

TRIBANDA RUNNERS; ESCALFANT MOTORS!!


El mes de gener ha estat carregat de kms per Tribanda corrent per arreu.


Vam deixar el mes de desembre participant a La Cursa dels Nassos. Quina millor manera per acomiadar l'any. Cursa urbana de 10km rapidíssima per Barcelona on el Tomàs, el Santi, el Per i la Belén, el Jordi, l'Albert Plans i el Toni sense dorsal van ser els Tribandas participants.

El Per hi anava amb l'objectiu de baixar de 40' i es va quedar a uns segons d'aconseguir-ho; ( 40'23" posició 888º ) igual que el Santi que s'hi va quedar a menys encara ( 40'05" posició 827º ).

Els que sí que van aconseguir baixar, com de costum, van ser el Jordi Riera amb un tros de temps de ( 35'54" posició 191º ) i l'Albert Plans ( 37'27" posició 360º ).
El Tomàs va acabar amb un temps de 46'45" a la posició 3142º i la Belén amb 58'24".

El mes de gener ha estat bàsicament un mes RUNNER per anar escalfant motors; sense deixar les altres disciplines, és clar.

El Per, el Tomàs i el veterà de l'equip, el Txabi ( welcome ) van participar a la popular Cursa de Sant Antoni de 10km. Sota un cel no molt agraït i plujós es va disputar la 36a edició d'aquesta cursa amb inici i final al barri de Sant Antoni passant per mítics carrers de Barcelona propers al barri. 


Degut a les males condicions climatològiques i al fort refredat que portava, el Per tampoc va poder assolir l'objectiu de baixar de 40'. Al final 40'55" acabant a la posició 497º. Tanmateix el Tomàs millorava el temps de La Cursa dels Nassos baixant ben bé 1'44''; acabant en la posició 1043º amb 45'01''. I no podia faltar el veterà de l'equip, el Txabi, que després d'unes bones setmanes fora per lesió tornava a l'asfalt. I tornava clavant el crono amb 50'00'' a la posició 1909º.


Alhora, l'Hitos participava al Duatló de Muntanya dels Pèlags a Vilobí del Penedès. Duatló que transcorria per pistes i corriols plens de fang ja que durant la nit anterior i tot el matí de la prova va estar plovent. 

Aquest Duatló formava part del Circuit Català de la Federació i constava de 5,8km corrent, 21km BTT i finalitzant corrent 3,2km.
Per desgràcia l'Hitos no va poder finalitzar el Duatló ja que va trencar la cadena de la BTT mentre transcorria aquest segment. A la següent millor crack!!


No només és competir a Tribanda. També aprofitem, sobretot els caps de setmana, per fer bones sortides amb grup de bici de carretera. Com aquest dissabte passat on el Toni, el Santi, el Tomàs i el Xavi sota un cel completament tapat i amenaçador van completar 90km pujant el Port de l'Ordal i el mític Rat Penat; punt més alt dins la comarca del Garraf.

El dia següent el Per i la Belén participaven a La Mitja Marató de Sevilla. Prova completament plana on el Per va fer un molt bon temps acabant amb 1h30' tot i fer el primer km a 5' per culpa de l'aglomeració. La Belén acabava amb 2h12' baixant en 8' la seva marca de Mitja Marató.


Al mateix temps que el Per i la Belén, el Jordi Riera participava a la 15a Mitja Marató Ciutat de Terrassa. Sense Garmin, sense referències i corrent a sensacions el Jordi es va marcar un tros de temps dins lo trencacames que és aquesta Mitja acabant amb 1h19'.


Mentrestant, a Vilafranca del Penedès l'Hitos i el Joan participaven a la Popular Cursa de 10km de Vilafranca. Molt bon temps el de l'Hitos acabant en 41'48'' i bons 5 primers kms els del Joan però degut al fort refredat va haver de baixar el ritme acabant amb un temps de 43' llargs.


La propera cita és aquest cap de setmana a La Mitja Marató de Granollers on Tribanda hi participarà amb una delegació força nombrosa i el 15 de febrer on participarem al Duatló per equips del Prat.


FORÇA TRIBANDA!!!







1 comentari:

Cristina ha dit...

Gràcies tribanderos per la crònica. Per la meva part puc dir que la mitja de la Cartuja de Sevilla la racomano moltíssim perquè és molt maca, sempre al costat del riu Guadalquivir, molt ràpida i a més a més els andalussos t'animen força.