divendres, 30 de gener del 2015

TEMPS DE MUNTANYA PER TRIBANDA

Bones Tribanderus!!

Fa més d'un mes que no actualitzem el blog però això no vol dir que a Tribanda estiguem descansant. De fet no sabem què vol dir; han passat Festes pel mig i les bambes de còrrer, la bicicleta i el banyador no s'han deixat de costat. Cada any més competitius.

Acabant l'any 2014 Tribanda va ser present a la X edició del Duatló de Muntanya de Cabrils ( 5km-20km-2km ). Precisament Tribanda no destaca en aquesta modalitat de muntanya però aquest any per intentar estar el més a dalt possible s'ha participat aprofitant que tenim gent que hi destaca.


En aquest Duatló hi van participar l'Hitos, el Ramsès i el Joan. Aquest dos últims estrenant-se com a nous fitxatges Tribanda. Va ser un Duatló amb forts desnivells tant en el tram de còrrer com en els 20 km del segment de BTT.


L'Hitos i el Ramsès van tenir una bona lluita competint junts durant tota la prova fins l'arribada a la T2 on el Ramsès li va agafar un lleuger avantatge a l'Hitos a l'últim tram de còrrer.

Bon resultat final dels tres aconseguint els 70 primers punts en aquesta modalitat.


Resultats finals:

Ramsès...1h48'53"
Hitos.......1h50'03"
Joan........2h08'37"


Pel que fa a la Secció Runner també va acabar l'any de la millor manera; CORRENT!

Alguns Tribandas van participar a La Cursa dels Nassos de Barcelona; prova popular de 10km on va servir per veure el nivell de cadascú després dels "atracons" de les Festes de Nadal.
La sorpresa va ser que els temps finals van oscil.lar entre els 38' i els 43'. La meitat dels Tribanda participants van baixar de 40'.

Si es va acabar l'any corrent, s'havia de començar l'any igual i l'Isra i el Raul van participar a la 32ª edició de La Mitja Marató de Sitges.
Va ser una Mitja que transcorre pels carrers cèntrics de la població passant per la comarcal que va cap a Sant Pere de Ribes i que té sortida i arribada al Passeig Marítim. 
Els dos van còrrer a fort nivell i millorant les seves marques.

Resultats:

208...Isra...1h26'58"
242...Raul..1h28'14" ( MMP )






Com ja hem comentat anteriorment, aquest any hem tornat als Duatlons de Muntanya, i a part de la de Cabrils vam participar també al Duatló dels Pèlags ( 6km-20km-3km ).

L'Hitos, l'Albert i el Joan van ser els Tribandas participants. 
Va ser un Duatló Sprint amb un tram de bici planera i ràpida per la zona del Penedès, puntuable a La Lliga de Clubs on Tribanda va quedar el 14è de 21 equips. 
Es va arrancar a un ritme molt fort corrent on l'Albert i el Joan li van poder treure quasi 1' a l'arribar a la T1 a l'Hitos. 
Poc els va durar l'avantatge ja que el segment fort de l'Hitos és la BTT i així ho va demostrar passant com un míssil i treient-los 4' a l'Albert i fins a 8' al Joan al passar per la T2.

Al final l'Albert li va poder retallar quasi 2' a l'Hitos a lúltim tram de còrrer mentre que el Joan es va mantenir amb aquests 8' de diferència.


Resultats finals:

61.   Hitos....1h38'54"
63.   Albert..1h39'03"
102. Joan.....1h46'18"



Coincidint amb el Duatló de Muntanya dels Pèlags es va disputar la 37ª edició de la Popular Cursa de Sant Antoni de 10km.


La Belèn i l'Isra com runners Tribanda van ser-hi presents; aquest últim fent una bona marca amb un temps de 38'30" mentre que La Belèn, amb 56'25", ho va fer servir d'entrenament tot encarant La Mitja de Barcelona que es disputa a mitjans de Febrer.


Aquest dissabte ens podreu veure participant a la II edició del Duatló Sprint de Canyelles, puntuable a la Lliga de Clubs i al Duatló Olímpic de Rubí el diumenge.






FORÇA TRIBANDA!!!