dimarts, 24 de febrer del 2015

CANYELLES, RUBÍ, GRANOLLERS, EL PRAT I IGUALADA...GAAAAS


Bones Tribanderus. A finals de gener va arribar l'inici de Temporada per treure ja de veritat la "carbonilla"; l'inici de Temporada dels Duatlons de Carretera.


La primera de totes va ser el 31 de Gener a Canyelles, disputant-se la II edició del Duatló Sprint ( 5-20-2 ) puntuables tant a La Lliga de Clubs com al Circuit Català.
El Toni, el Raul, el Carles, l'Alberto i el Xavi van ser els membres Tribandas participants. Va ser un Duatló força trenca-cames amb un primer segment corrent de 2 voltes de 2,5km, amb un pendent pronunciat amunt i la tornada de baixada i on en el segon segment de 20km de ciclisme era exigent degut als constants tobogans.


El Carles va sortir disparat desde l'inici i es va mantenir en les primeres 25 posicions fins que a la T2 el van penalitzar amb tarja groga i això el va desconcentrar fent-li perdre forces segons i posicions.


El Toni, el Raul i el Xavi van fer quasi tot el Duatló junts a bon ritme fins l'últim segment de còrrer de 2km que el Xavi es va despenjar perdent uns 30" respecte els altres dos.
Pel que fa l'Alberto, després d'un any sabàtic, va tornar a competir i tot i que el ritme va ser un pèl inferior va poder acabar-la utilitzant-la com a fort entrenament per aquesta temporada.



Resultats finals:

38.  Carles.....1h
75.  Toni........1h03'19"
77.   Raul.......1h03'24"
89.   Xavi.......1h04'
182. Alberto..1h13'16"

Al final es va poder fer un bon paper quedant el 16 de 31 equips.


Pel que fa al diumenge es va disputar a Rubí el Duatló Olímpic (10-40-5) on el Ramses va debutar com a Tribanda en aquesta modalitat de carretera fent un gran resultat acabant el 113 amb un temps de 2h16'09".



Ja entrant al febrer, el diumenge 8, el Roger i l'Alberto van participar al a la V edició del Duatló de Granollers (5-19-2,5) prova OPEN disputat al Circuit de Catalunya. El Carles va ser baixa d'última hora per culpa d'un refredat.




Va ser un Duatló ràpid i exigent ja que per la TV es pot veure un circuit planer però no és aixi. Duatló que no puntuava ni per La Lliga de Clubs ni pel Circuit Català però que el van fer servir els dos per anar agafant rodatge, ja que el Roger s'estrenava en aquesta modalitat del Duatló.





Resultats finals:


111. Roger.....1h03'12"
246. Alberto..1h13'08"

Cal destacar el bon parcial del Roger als 5 primers km del segment de còrrer fent el 23.






Com quasi bé cada any el nostre equip ha participat al VII Duatló per equips del Prat. I aquest any no podia ser menys, amb la diferència que només hi vam anar amb l'equip A.


Duatló Sprint (5-20-2,5) contrarellotge per equips amb sortides d'1' de diferència i els circuits completament planers.
L'Albert, Santi, Raul, Ramsès, Roger i Xavi van formar l'equip Tribanda aquesta temporada.





Els 5 primers kms es va mantenir un ritme entre 3'40" i 3'50" intentant mantenint-nos els 6 per poder fer uns bons relleus al segment de ciclisme.

Durant els 20 kms de bici van haver-hi moments de tot; bon rodatge a bona velocitat i bons relleus però degut al poc entrenament que s'havia fet junts, en aquesta modalitat dels relleus, es va pagar perdent llarg segons per falta de ritme i perquè vam ser avisats 2 vegades per part del jutge ja que havíem d'anar els 6 junts i no es podia despenjar ningú.


Per desgràcia al Roger li van començar a agafar rampes i el Ramsès en un intent d'esperar-lo es van despenjar i ja no es van poder reagrupar. El jutge els va desqualificar i l'equip es va quedar amb 4, els mínims per acabar la prova.


Els últims 2,5 kms es van còrrer amb les bateries quasi bé descarregades però tot i així ajudant-nos i mantenint un ritme de 3'40"-3'45".

Es va acabar fent un bon resultat millorant en 10 posicions i baixant quasi 3' el resultat de l'any anterior.però amb la sensació d'haver-ho pogut fer algo millor.


Portem un mes de febrer carregat de competicions i aquest passat no podia ser menys. L'Albert i el Roger van participar al IX Duatló Sprint Ciutat d'Igualada (6-18-3), puntuable per al Circuit Català.



Els primers 6kms corrent van sortir com a coets, l'Albert els primers kms a 3'30" i el Roger encara més ràpid. Massa ràpid potser; ja que per desgràcia al km 4 va haver d'abandonar per molèsties al tendó rotulià.






A partir d'aqui, l'Albert es va centrar en fer la seva cursa. En els 18 km de ciclisme va patir bastant sobretot pujant, per mantenir el ritme del grupet dels 4 que eren. La baixada ja li va servir per descansar i agafar alè per encarar l'últim segment de 3km corrent fent el parcial 39.



Al final va acabar el 40 de la general amb un temps de 1h04'22".




Pel que fa als Runners continuen de preparació per La Marató de Barcelona del 15 de Març, participant en mitges, Maratest, etc...

En el següent article us informarem. 

Propera cita Tribandera aquest dissabte a les 15:00 hores al Duatló Sprint de l'Ametlla del Vallès, puntuable a La Lliga de Clubs.

Moltes gràcies a tots els seguidors pels ànims donats a les curses i les fotos fetes.



P.D. Ànims Roger!! 

FORÇA TRIBANDA