dijous, 26 de març del 2015

PARTICIPANT A TOT


Bones Tribanderus!!


Aquest últim mes, Tribanda ha tingut un calendari de competicions bastant atapeït. 
A finals de Febrer el Raul, l'Alberto i el Xavi van participar a la III edició del Duatló Sprint de l'Ametlla del Vallès (5-24-2,5) puntuable pel Circuit Català i a La Lliga de Clubs on es van sumar 60 punts més.
Per qui no ha fet aquest Duatló és dura amb constants desnivells, ja en el segment de còrrer, amb 2 voltes inicials al circuit combinant asfalt i pista de terra.

Les 3 voltes al tram de ciclisme van ser força tècniques ja que transcorria per una zona de polígon i estava ple de corves tancades; fent el 1,5 km de pujada a cada volta un trenca grups.


Bona lluita la que van mantenir el Raul i el Xavi amb pocs segons de diferència durant tota la prova intercanviant-se posicions i corrent fort tot i el desnivell.

L'Alberto va sortir conservador i va anar a més fent servir el Duatló com a bon entrenament de cara a la llarga temporada.




Resultats:


99. Raul.........1h12'14"
111. Xavi.......1h12'34"
196. Alberto...1h19'23"


Sense deixar els duatlons, a principis de Març, es va anar a Reus per fer el Duatló Sprint (5-20-2) Campionat Nacional per Clubs i puntuable també a La Lliga de Clubs.


Duatló molt exigent i completament plana, rapidíssima on s'havia de donar el millor de cadascú des del principi.
Set Tribandas hi van participar dels quals puntuaven els 4 millors. Al final es va poder puntuar 80 punts més a La Lliga.


El Roger i l'Albert van sortir fortíssims corrent el primer parcial i aquest el va avançar abans d'arribar a la T1. El Roger no va poder seguir el fort ritme de l'Albert i després va ser avançat també pel Toni i el Raul durant el tram de ciclisme.


Per darrera venien l'Alberto, el Joan i l'Alex que debutava oficialment en un Duatló. El Joan fèia temps que no competia i ho va pagar mentre que l'Alberto va anar millorant temps respecte dels altres Duatlons que havia participat.


Resultats:

58.   Albert.....1h04'47"

109. Toni........1h08'22"

131. Raul........1h09'44"
135. Roger......1h11'02"
170. Alberto....1h14'28"
174. Joan.........1h14'50"
177. Alex........1h15'15"





Pel que fa la Secció Runner de Tribanda destacar la participació del Pau, l'Isra i el Per a la sempre multitudinària i ben organitzada Marató de Barcelona que es va disputar a mitjans de Març. 


Gran Marató la de l'Isra que va passar la mitja per la Meridiana per sota de la llebre de 3hores però que després al km 34 ho va notar anant a menys. 




En canvi el Per es va saber gestionar molt bé tota La Marató, anant als ritmes marcats durant tot el recorregut i arribant als trams finals de Colón i Paral.lel amb prou forces.



El Pau participava a la seva primera Marató; bon entrenament i dedicació durant els últims 4 mesos. 
Va sortir a ritme de 4'40" i va mantenir-lo inclús per sota en alguns trams fins al km 29. A partir d'allà ja va comprovar perquè a partir del km 30 se li diu " el mur ". 
El ritme per km va començar a ser més lent, cada vegada més tocat muscularment. Gran ambient i molta gent pels carrers de Barcelona empenyent als participants a acabar. I gran satisfacció dels tres Tribandas per acabar-la.

Resultats:

Isra...3h01'46"
Per....3h15'00"
Pau...3h27'31"




Coincidint amb La Marató, cinc Tribandas van participar a la IV edició de la Cicloturista Ports del Maresme. 


Circuit llarg de 150km i 2800m de desnivell amb 5 ports i Circuit curt de 100km de desnivell i 3 ports.

Hitos, Raul, Toni, Alberto i Tomas van participar-hi.




Novetat la d'aquest any en les participacions de Tribandas a marxes cicloturistes ja que no era la primera que es participava aquest any.



Anteriorment, l'Albert, el Tomàs i el Toni havien participat a la Cicloturista de Teres de vi i cava del Penedès.



Bons entrenaments que serveixen per anar agafant kms a les cames.








FORÇA TRIBANDA