dijous, 19 de setembre del 2013

AL SETEMBRE, TRIATLÓ DE BANYOLES

Com cada any, el primer cap de setmana de Setembre tenim una cita amb el Triatló de Catalunya, a Banyoles. Però abans del resum del Triatló parlem de les vacances...
La veritat és que l’estiu ha sigut molt profitós, i és que hem sabut combinar les vacances amb el nostre esport. Dos exemples clars són les travesses de la Núria i el Pepo, creuant els Alps en BTT. Paisatges espectaculars barrejats amb desnivells impossibles. D’altra banda un grup de tribanderus vam anar a Ax les Thermes a viure en primera persona uns quant dels mítics ports del Tour. Van ser 2 dies monopolitzats pel ciclisme, pujant Col de Pradel, Chioula, Ax 3 Domaines i el “monstre” Pailherès. En total uns 200 km i uns 5000+. Bona sortida i millor companyia.
Anem pel Triatló de Banyoles...
Arribem al box i tothom pregunta si es farà o no. Ara plou, ara ja no plou...
Al final tots a l’aigua. Aquest any com a novetat 4 sortides!!
L’aigua està a bona temperatura i es neda prou bé. Entre tots nosaltres destaca el Santi que es marca un 23’, mare meva quin nivell.
Un cop fóra de l’aigua comença la festa, algú es va deixar l’aixeta oberta... El diluvi, 40 km sota la pluja, l’asfalt està perillós però ningú afluixa... Tots fem uns grans parcials en el sector ciclista, però sobretot el Xavi i el Tomàs que comparteixen grup i volen...
Queden 10 km plens de fang i bassals. Naturalment no deixa de ploure i això fa que faci fresca. Els nostres parcials també són prou bons.
Crec que ha sigut el millor Triatló que em fet tots en conjunt, a ningú li va anar malament. El Santi va debutar en la distància fent 2h18’, el Xavi i el Tomàs van rebaixar en 8’ i 17’!!! les seves marques respectives i l’Albert i el Toni van rendir al seu nivell. Al final per equips vam fer els 30 de 54 que veient el nivelón que hi ha a Banyoles és un gran resultat.
Us deixo els resultats:
-          Santi:  2h18’57’’ (127)
-          Albert: 2h21’30’’ (168)
-          Xavi:   2h25’01’’ (206)
-          Toni:   2h31’28’’ (299)
-          Tomàs:2h37’15’’ (373)
Per cert s’ha de felicitar tant a la organització com als voluntaris que van estar al peu del canó tot i les condicions meteorològiques. I no m’oblido de la Noelia que ens va estar animant amb el paraigües a una mà i la màquina de fer fotos a l’altra!!!


Ara Tossa, Calafell, Alquèzar...