dijous, 24 d’octubre del 2013

L'ÚLTIMA DE LA TEMPORADA I MÉS MUNTANYA


A principis de mes es va disputar a Barcelona la sempre popular Garmin, distàncies Olímpiques i Sprint, però com sempre amb molta participació.
És un Triatló molt ràpid i alhora un pèl perillós degut a les aglomeracions que es fan al segment de ciclisme on s'ajunten gent amb experiència amb gent que debuta.
Per part de Tribanda hi van participar el David Gallego, el Tomàs i el Carles que debutava en distància Olímpica (1500m-40km-10km); i en distància Sprint (750m-20km-5km) hi participà el Santi.


El David va fer un bon parcial al mar amb 26'29"; per darrera seu van sortir el Tomàs amb 27'43" i el Carles amb 29'02". Es van trobar amb un matí mig ennuvolat que amenaçava en ploure i un mar molt calmat. Al final res de pluja i el sol va aparèixer.

Pel que fa al segment de ciclisme van haver de fer 4 voltes de 10km per circuit urbà i completament pla. Es van poder agafar velocitats força elevades formant grups però també hi van haver moments on perillava l'integritat del Triatleta, sobretot a la 4ª volta on s'ajuntaven molta gent de diferents sortides posteriors. Els parcials ho demostren amb 59'43" el David i 1h05' del Tomàs entre d'altres...


El segment de còrrer anava des de l'aparcament públic de costat el Poliesportiu de La Mar Bella, on s'havien habilitat els boxes, fins just abans d'arribar al Poliesportiu. Passant pel Parc de la Ciutadella i pujant un tram del Passatge Sant Joan; 10km força planers on qui estigui preparat físicament pot treure força ventatge ja que és un circuit molt ràpid. Destacar el temps en aquest segment del David amb 39'38" i del Carles amb 42'18".

Pel que fa al Santi i a la seva participació a la modalitat Sprint només dir que va ser un espectacle!!! El fet de quedar el 13è de la Classificació ho explica tot...

Resultats finals:

53.   David.....2h10'06"  ( Olímpica )
247. Carles.....2h21'46"  ( Olímpica )
695. Tomàs....2h32'29"  ( Olímpica )

13.    Santi......1h07'34"  ( Sprint )


Deixem els Triatlons i passem a les Proves de còrrer; secció Runner de Tribanda. Últimament molts Tribandas han estat participant ja sigui en Trails de Muntanya o en curses més populars d'asfalt.

Un clar exemple han estat el Jordi Riera i l'Albert Plans que van participar a mitjans de mes a la Cursa de Muntanya de Tivissa. Recorregut de 23km amb un desnivell de +1400m i amb trams força tècnics.

Als dos membres de Tribanda els hi va acabar sortint una molt bona cursa; el Jordi finalitzant en la 9ª posició amb un temps de 2h40'41" ( 7è a la seva categoria sènior ) i l'Albert en la 26ª posició amb un temps de 2h58'08" ( 18è a la seva categoria sènior ).


Per altra banda, el David Castillo i el Xavi van participar a la Trail d'Alquèzar (Osca), sempre acompanyats dels germans Roda animant-los en tot moment. Va ser un Trail de 38km amb un desnivell de +1959m. Un Trail molt ben organitzat on es mesclaven també participants de la Long Trail de 50km i de l'Ultra de 98km.
El Trail recorria la Serra de Guara passant per diferents municipis i punts d'interès com l'Ermita de la Virgen de la Vinya; alguns trams de pista però la gran majoria per "senderos" força verticals.
Dins el tecnicisme del Trail els dos Tribanda van fer molt bon paper finalitzant el Xavi en 11ª posició amb un temps de 4h26'53" ( 6è de la seva categoria sènior ) i el David en 21ª posició amb un temps de 4h37'51" ( 13è de la seva categoria sènior ).
L'any vinent més i millor amb el Toni recuperat!!!

Pel que fa a les curses d'asfalt, el Txabi va participar a La Mitja de Sant Cugat i a La Mitja del Mediterrani juntament amb el Raul.

A La Mitja de Sant Cugat, El Txabi no va tenir gaires bones sensacions i amb el temps final es va demostrar; 2h02'12".

Però a La Mitja del Mediterrani, que té sortida i arribada al Canal Olímpic de Castelldefels passant per Gavà Mar i el Passeig Marítim dels dos municipis, les sensacións van ser molt diferents. Ja fos perquè és una Mitja completament plana i ràpida com per l'experiència de participar-hi cada any; el fet és que es van trobar molt millor del que esperaven.
El Raul va acabar amb un temps d'1h 37' i el Txabi, millorant 7' de l'anterior Mitja de Sant Cugat, amb 1h55'43".


Aquí a Tribanda no parem!! Finalitzada la temporada de Triatló ens centrem alguns en Trails de Muntanya i d'altres en Curses d'asfalt; sense deixar de banda el ciclisme i la natació.


Esperant ja la temporada de Duatlons, la propera Cursa on participaràn alguns membres de Tribanda serà el Tast de La Mitja de Granollers ara a l'Octubre i al Novembre La Marató del Montseny, cursa de muntanya, coincidint amb La Behòbia i a finals de mes la Jean Bouin.

Molta sort a tots i a seguir entrenant i disfrutant.  
 
FORÇA TRIBANDA!!!