dijous, 21 de novembre del 2013

AQUI NO ES DESCANSA!! RUNNER...RUNNER


Com ja vam dir a l'últim article, la temporada de Triatlons ja ha acabat però Tribanda no descansa. Amb l'objectiu de no perdre el ritme i el bon estat de forma es van participant a curses de còrrer, ja sigui per asfalt o per muntanya.

Fa unes setmanes el Carles, el Per i la Belén van pujar a La Garriga per participar al Tast de La Mitja. Cursa que serveix de preparació a La Mitja Marató de Granollers que es fa a principis de Febrer. El Tast és una prova de 10km que coincideix amb els últims 10km de La Mitja; la tornada de La Garriga a Granollers. És una cursa d'asfalt de constant descens i molt rápida amb 2 o 3 tubogans pel mig.

El Carles va sortir com un tret a ritme de 3'50". Va poder aguantar aquest ritme fins al km 7 i en aquest punt va "petar". Va haver de parar uns instants i reanudar la marxa a ritme inferior. Tot i axí va acabar amb un temps de 44'08". La propera millor!
El Per, havent participat en algunes edicions de La Mitja, ja sabia com era el perfil del Tast i es va intentar guardar una mica. Tot i així va fer el 235º amb un temps de 40'59" acostant-se a un dels seus objectius de la temporada que és baixar de 40' en les properes curses.
Pel que fa a la Belén va fer la seva cursa acabant amb un temps 59'06".


Passant de l'asfalt a la muntanya s'ha de destacar 2 dels nostres particulars " Senglars Tribanderus "; i aquests no poden ser uns altres que en Jordi Riera i l'Albert Plans.
El passat 10 de Novembre van participar a la sempre dura i exigent Marató del Montseny. Prova de muntanya amb un desnivell de +2700m i 5400m acumulats passant per tarteres, corriols, rius i fagedes amb sortida i arribada a Sant Esteve de Palautordera i pujant per 3 emblemàtics cims del Montseny: el Matagalls, el Turó de l'Home i Les Agudes.
L'albert s'estrenava en aquesta distància mentre que en Jordi ja n'havia fet algunes; un clar exemple aquesta mateixa Marató de l'any 2012 acabant-la en 20ª posició amb un temps de 5h02'19".

Aquesta edició, per part d'ell, no li va anar tant bé com li hagués agradat ja que va finalitzar-la en 87º posició amb 5h37'48". Per part de l'Albert va entrar a meta junt amb el Jordi fent el mateix temps de 5h37'48" en 88º posició. Molt bon resultat per part dels 2 encara que en Jordi no estigués gaire satisfet.

Coincidint amb La Marató del Montseny es va celebrar al País Basc la 49ª edició de La Behòbia. Prova mítica de 20km que té sortida a Irún i arribada a Sant Sebastià.
El Txabi i el Raul la van còrrer en un d'aquests dies típics que fan al nord amb vent i pluja; com de costum.
Està considerada una de les curses amb més ambient a nivell estatal i amb més "overbooking" de participants. No són fàcils aquests 20km amb constants puges i baixes i normalment la metereologia no acostuma a facilitar-la.
Tot i així el Raul va poder assolir un bon temps amb 1h30'54" i el Txabi amb 1h47'52".

A ningú li agrada sentir aquest tipus de notícies però havíem de fer un apunt per la atleta que ens va deixar participant en aquesta edició només amb 29 anys. Descansa en pau!!

Tornant al tema Runner destacar la MMP del Txabi d'aquest cap de setmana passat a la Cursa del Clot de 10km amb un temps de 47'50".

 
L'altre dia es va celebrar el sopar de cloenda de temporada amb alguns dels membres Tribanda i on es va parlar de possibles nous reptes per la temporada següent. Entre ells la participació, per alguns, al Challenge de Calella i la participació al Half Challenge de Sparkasse-Kraichgau d'Alemània.
A part de millorar la posició d'aquest any a la Lliga de Clubs de la Federació de Triatló que tot s'ha de dir no ha estat gens malament.
Esperem que la temporada vinent en aquesta foto de grup hi siguem molts, molts més.

A continuar entrenant...




FORÇA TRIBANDA!!!