dimarts, 31 de desembre del 2013

DESEMBRE CARREGAT D'ESPORT


Bones Tribanderus!
Fa més d'un mes que no actualitzem el blog i Tribanda no ha parat de participar en curses i muntar entrenaments per encarar la següent temporada.

A principis de mes, el Jordi Riera va participar a la Marató de Muntanya de l'Ardenya a Santa Cristina d'Aro. Marató força tècnica amb 4371m de desnivell acumulat que va transcòrrer per tot aquell massís amb racons plens d'història i naturals.
En Jordi li va sortir una Marató rodona acabant en la desena posició, tancant el top 10, amb un temps de 4h31'35".

Es noten els bons resultats que ha anat fent; és la "Cabra" de l'equip; la muntanya es pot considerar la seva segona casa.


Destaquem també els nombrosos entrenaments que anem fent; sobretot les sortides amb bicicleta que a aquestes alçades de la temporada van molt bé per anar rodant i agafant kms.


En destaquem una que vàm fer per Terres del penedès a mitjans de mes on després vàm aprofitar per quedar-nos a les Caves Sumarroca on el Tomàs i el Carles ens van fer d'excepcionals anfitrions.

La sortida va tenir lloc desde les mateixes Caves i la ruta a seguir passant per St. Sadurní - Torrelavit - Sant Pere de Riudebitlles - Sant Quintí de Mediona - Canaletes - Guardiola de Font-Rubí - Vilobí del Penedés - Vilafranca del Penedès - La Granada - St. Sadurní; en total uns 80km en bona companyia, bons paisatges i força fred.

L'Hitos, nou membre de l'equip Tribanda, ens va fer de guia ja que com a Vilafranquí que és totes aquelles terres se les coneix molt bé.


En aquestes dates senyalades per Festes Nadalenques, són molt populars les curses de 5-10km anomenades " Sant Silvestres " o " Curses dels Nassos ". Quina millor manera d'acomiadar l'any que participan-t'hi en alguna.


El Tomàs diumenge passat va participar a la Cursa dels Nassos del País del Cava a Sant Sadurní. Cursa de 10.1km amb un desnivell de +239m passant entre vinyes. Per qui l'hagi fet ja sap que no és una cursa fàcil ja que els primers 3-4km tendeixen a pujar.
Va acabar en la 94º posició amb un temps de 52'42" i 29è de la seva categoria.

Avui 31 participen a la Cursa dels Nassos de Barcelona el Per i la Belén, el Santi i el Tomàs i l'Albert Plans i el Jordi Riera.


El Txabi, encara que està inscrit, no hi podrà participar per lesió i el Xavi per precaució tampoc hi participarà. Molta sort a tots!!











Per acabar desitjar a tots els membres de l'equip una molt bona entrada d'any i que el 2014 sigui igual o millor que aquest últim.
Agraïr el suport donat a patrocinadors i a seguidors i encoratjar-los, a ells i a tothom qui vulgui apuntar-se, a que vinguin o segueixin amb nosaltres ja que el 2014 està ple d'objectius i sorpreses...

BON ANY 2014... FORÇA TRIBANDA